L'Eliana crea una Xarxa d'Espais Segurs contra les violències masclistes

L'Ajuntament de l'Eliana ha llançat, amb motiu del 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de les Violències contra les Dones, una campanya dirigida a comerços, associacions i entitats locals per a formar part d'una Xarxa d'Espais Segurs i convertir-se així en llocs d'acolliment i informació a dones que patisquen qualsevol tipus de violència masclista.

Les regidories de Polítiques d'Igualtat i Promoció Econòmica, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de l'Eliana i l'àrea de Participació Ciutadana, han llançat aquesta iniciativa amb l'objectiu de detectar possibles casos i derivar-los adequadament als recursos especialitzats; donar a conéixer els mitjans municipals en la matèria com, per exemple, l'Equip Interdisciplinari; i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta xacra i la importància d'involucrar-se socialment en la seua detecció i prevenció.

Les entitats adherides es podran reconéixer gràcies a un distintiu acreditatiu, i es comprometran a realitzar una formació específica a càrrec de l'Ajuntament i a assistir a la reunió anual de seguiment. Per part seua, el Consistori els facilitarà la guia de recursos municipals per a dones víctimes de violència de gènere i marca-pàgines informatius, així com qualsevol material divulgatiu d'interés.

Per a pertànyer a la xarxa, hauran de completar el formulari d’inscripció abans del 31 de desembre, enviar un correu a igualtat@leliana.es o contactar a través del telèfon 96 270 80 30 (extensió 507).

 

,

Comentarios


EN TITULARES