Aquest cap de setmana se celebra la Fira de la Infància a l'Eliana

L'Eliana celebra aquesta setmana el Dia de la Infància amb una variada oferta d'activitats dirigides especialment a les i els més menuts de la localitat. Demà, dimarts 14, el Saló de Plens de l'Ajuntament acollirà la constitució oficial del Consell de Xiquetes i Xiquets d'aquest curs 2023/2024. La sessió de l'òrgan consultiu municipal que vetla pels drets de les xiquetes i els xiquets elianers serà pública per a totes les persones que vulguen assistir-hi i comptarà amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent.

La programació continuarà dijous 16, amb el contacontes i activitat ‘Ratolín y Ratolina’ que se celebrarà al Nou Espai del Centre Sociocultural a partir de les 18.30 hores. No obstant això, l'acte central tindrà lloc aquest dissabte 18 durant tot el matí amb la Fira de la Infància. Així, de 10.30 a 14 hores, el Passeig Secondo Baldín acollirà activitats intergeneracionals amb tallers educatius i creatius com el d'aprendre a reciclar, alimentació saludable, pintura o missatges solidaris. Tot això amb animació durant el matí de jocs gegants i esportius. A més, a les 11.30 hores les i els més menuts tindran una cita amb el contacontes multicultural 'Contes de xiquets del món', i a continuació amb l'espectacle musical infantil 'Monstres'.

Les celebracions tancaran diumenge 19 amb el teatre musical familiar 'Pluff', dins del programa Anem al Teatre. La posada en escena serà en dues sessions diferents, a les 17 i a les 18.15 hores a l'Auditori Municipal. La venda d'entrades d'aquest espectacle que combina tres disciplines artístiques per a fer imaginar i jugar amb objectes usats, està disponible en Elientrada.

L'edil d'Educació i Infància, Eva Santafé, ha convidat el públic infantil elianer a gaudir durant aquests dies de totes les activitats d'oci i educatives programades per a ells i, especialment, en la Fira on també trobaran regals, espais creatius, tallers sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), sobre els drets de la infància o risoteràpia, entre altres.

.

Comentarios


EN TITULARES