El alcalde de Llíria, hospitalizado por una neumonía provocada por el Covid-19

+ TURIA | Manolo Civera ha confirmado que no se encuentra en una situación de gravedad pero que “requiere de control hospitalario”

El alcalde de Llíria, Manolo Civera, que hace unos días anunciaba su positivo en Covid-19, ha confirmado en la mañana de este martes, a través de sus redes sociales, que se encuentra ingresado en el Hospital de Llíria debido a la detección de una neumonía provocada por el virus “aunque no es una situación grave”.

Para evitar malas interpretaciones y bulos, transcribimos íntegro el comunicado emitido por el primer edil edetano.

COMUNICADO

Alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò de que en aquest moment estic ingressat a l’hospital a conseqüència de les complicacions del Covid19.

Em trobe bé, no es que siga una situació greu, però el virus ha derivat en una Pneumònia que requereix de control hospitalari per a evitar complicacions que podrien ser més greus.

Estic animat i estic bé. Estic en les millors mans que puc estar, les de els professionals de la Sanitat que treballen sense descans contra aquesta malaltia i a mes ho fan amb un tracte exquisit que transmet una gran tranquilitat. Moltíssimes gràcies a tots perquè esteu donant el màxim de vosaltres, perquè no desistiu a pesar de l’esgotament físic i psicològic, perquè sou els que cuideu la nostra salut i salven les nostres vides. Els profesionals Sanitaris teniu tot el meu respecte i reconeixement.

Aquesta malaltia no es cap broma i per això és important extremar les precaucions perquè ningú estem exents de contagi.

Per a que ningú tinga cap dubte he d’insistir en que cap contacte estret del meu entorn ha donat positiu ni a l’Ajuntament ni a la família. Cap contacte que he mantigut en determinades activitats ha donat positiu. I sobre tot em trobe bé però necessite control hospitalari de la pneumònia. De moment, continue amb el meu treball, tot el que em permet aquest bitxo, al telèfon per atendre les qüestions que afecten als ciutadans de Llíria i no poden esperar i altres qüestions, inevitablement, seran ateses per tot l’equip de govern amb Joanma Miguel al capdavant.

Gràcies a tots per la vostra atenció i la vostra preocupació. Cuide-vos, cuidem-nos i molta força per a eixir endavant perquè aquesta malaltia la vencerem units.

.-

Comentarios


EN TITULARES